Saltar apartados

El rector presideix la graduació de l'última promoció de diplomats en Infermeria de la UA

 

Alacant, 27 de juny de 2012

L'acte, que coincideix amb el XXV aniversari de la creació de l'Escola, homenatjarà als departaments de salut de la província

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, presideix demà dijous, dia 28 de juny, l'acte de graduació de l'última promoció de diplomats en Infermeria. L'acte coincideix amb la celebració del XXV aniversari de la creació de l'Escola Universitària d'Infermeria (actualment facultat de Ciències de la Salut). Per a celebrar l'efemèride es va a homenatjar a tots els Departaments de Salut de la Província d'Alacant pertanyents a la Conselleria de Sanitat que han col·laborat "durant tots aquests anys en la formació d'infermeres i infermers". Per a açò, es farà lliurament d'una placa commemorativa que arreplegarà el Director Gerent de cada Departament de Salut o persona en qui delegue.

La graduació, que s'iniciarà a les 18 hores en el Paranimf, comptarà amb la participació del Director General de Règim Econòmic de la Conselleria de Sanitat, Francisco Soriano Cano, així com del president del Consell d'Infermeria de la Comunitat Valenciana, José Antonio Avila Olivares, la presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeria d'Alacant, Belén Payá Pérez i la degana de la Facultat de Ciències de la Salut, Ana Laguna.

A més, intervindran la Vicedegana de Coordinació Acadèmica en Infermeria, Angela Sanjuán Quiles, Secretària de la Facultat, Cristina García Cabanes, i els professors Juan Mario Domínguez Santamaría i Antonio Aragonés Lloret, que impartiran la Lliçó Magistral.

L'última promoció de diplomats en infermeria per la Universitat d'Alacant està composta per prop de 200 estudiants als quals s'imposaran les beques i es lliurarà les seues diplomes acreditatius.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464