Saltar apartados

La Universitat d'Alacant debat sobre la dignitat al final de la vida

Alacant, 27 de juny de 2012

La Universitat d'Alacant dedica avui una taula redona a debatre sobre la presa de decisions al final de la vida d'una persona. Sota la denominació "I Jornada sobre la dignitat al final de la vida", aquesta trobada, organitzat per la Facultat de la Salut de la UA i l'Associació Dret a Morir Dignament (Alacant), tractarà sobre les determinacions a adoptar i l'autonomia del pacient en aquestes circumstàncies.

Aquesta trobada comptarà amb la participació de Manuel Atienza, catedràtic de Filosofia del Dret de la UA, i Luis Montes Mieza, president de l'Associació Federal Dret a Morir Dignament. Les finalitats d'aquesta organització són els de promoure el dret de tota persona a disposar amb llibertat del seu cos i de la seua vida, i a triar lliure i legalment el moment i els mitjans per a finalitzar-la, així com defensar, de manera especial, el dret dels malalts terminals i irreversibles a morir sense sofriments, si aquest és el seu desig exprés.

L'acte se celebra a partir de la 12.00 h en el saló d'actes de l'Aulari II.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464