Saltar apartados

Rafael Pla, nou gerent de la Universitat d'Alacant

 

Presa_posesion_R.Pla

Alacant, 27 de juny de 2012

L'acord de nomenament es va signar ahir en la reunió del Consell Social

Rafael Pla Penalva és des d'ahir el nou gerent de la Universitat d'Alacant. L'acord de nomenament, pres per unanimitat, es va signar ahir, dimarts, dia 26 de juny, en la reunió del Consell Social, a proposta del rector, Manuel Palomar.

Amb una dilatada trajectòria professional i gran experiència en gestió universitària, Rafael Pla s'ha especialitzat en gestió de recursos humans. Des dels temps del CEU, embrió de l'actual universitat, ha estat en la primera línia dels esdeveniments administratius de la Universitat d'Alacant. Del nou gerent s'ha destacat "la seua visió global", "la seua lleialtat institucional" i la seua "capacitat de treball". El seu nomenament té un efecte "ejemplarizante i representatiu", "en tractar-se d'un funcionari que s'ha format i ha desenvolupat la seua carrera professional en la pròpia universitat", per la qual cosa, pot considerar-se "un fidel reflex del del treball i dedicació realitzat pel col·lectiu d'administració i serveis" de la UA.

 

I Premi a la "contribució al desenvolupament i la innovació"

En la mateixa reunió del Consell Social, on s'incorporen per primera vegada, com a Consellers nats el Rector, la Secretària General i el Gerent, s'ha aprovat la creació del premi a la " Contribució al desenvolupament i la innovació ", el primer de caràcter no acadèmic que atorgaria el Consell Social de la Universitat d'Alacant. L'objectiu del mateix, encara en fase d'estudi, és "reconèixer les bones pràctiques de col·laboració entre la Universitat d'Alacant i les empreses, institucions públiques i organismes privats tant del seu entorn com de l'àmbit internacional". El guardó premiaria la transferència científica i tecnològica com a motor de desenvolupament i del progrés social, l'emprendimiento, el desenvolupament científic i la innovació tecnològica. Per a la fallada del premi, que es preveu de caràcter honorífic, el Consell Social comptarà amb un jurat integrat per personalitats de reconegut prestigi per la seua trajectòria professional i rellevància en els àmbits científic, econòmic, social i cultural.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464