Saltar apartados

Dos-cents mestres intercanvien bones pràctiques en l'ensenyament-aprenentatge de llengües en les Jornades organitzades per la UEM i La Cívica-Escola Valenciana

Jornades_d'Ensenyamet

Alacant, 4 de Juny de 2012

La Universitat d'Alacant acull les "Jornades d'Ensenyament i ús del Valencià als centres educatius 2012. Intercanvi d'experiències d'educació plurilingüe" el dijous 7 de juny. Amb un caràcter eminentment pràctic, més de 200 participants inscrits entre els quals es troben mestres de col·legis d'educació Infantil i Primària (CEIP), professors d'instituts (IES) i estudiants, participen en les sessions aportant les seues experiències. L'elevat nombre d'assistents corrobora l'èxit d'una activitat que pretén ser un punt de trobada per als ensenyants, on poder intercanviar bones pràctiques relacionades amb l'ensenyament i l'aprenentatge de llengües curriculars. A més, la Jornada ha de convertir-se en un escenari anual, òptim per a la reunió dels professionals i com a conclusió del curs escolar, a fi d'animar als equips educatius en la tasca de millorar els resultats lingüístics de l'alumnat. Les Jornades, que ressorgeixen aquests dies heretades de les quals realitzava la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, han sigut represes per la Unitat per a l'educació multilingüe (UEM) de la Universitat d'Alacant i La Cívica-Escola Valenciana, entitats organitzadores de l'actual convocatòria.

L'especialista en didàctica de l'anglès, Maria Pilar Safont Jordá, del la UEM de la Universitat Jaume I de Castelló, imparteix la conferència inaugural "Trilingüisme en infants: la inclusió de l'anglés al bilingüisme català-castellà". Durant la Jornada va a tenir lloc una petita fira d'editorials.

Les diferents sessions de l'activitat es van a desenvolupar en diverses aules de l'Edifici d'Òptica i l'Aulari II de la Universitat d'Alacant.

 

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464