Saltar apartados

Manuel Palomar ja és oficialment rector

 

Signa_rector

Manuel Palomar en el moment de la signatura del càrrec

 

Alacant, 8 de juny de 2012

Presa de possessió administrativa de l’equip de dirección de la UA

Avui, dia 8 de juny de 2012, a les 9:00 AM, el catedràtic de Sistemes Informàtics de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar Sanz, ha pres possessió administrativa del seu càrrec com a rector magnífic de la Universitat d'Alacant. En el mateix acte han quedat nomenats, amb caràcter general, les persones que integraran el nou equip de direcció.

En la presa de possessió, que ha tingut lloc en el despatx del rector, han estat presents, a més, els membres de l'equip de govern sortint i els responsables de les facultats i Escola Politécnica de la UA.

L'acte públic de presa de possessió tindrà lloc en una cerimònia oficial que se celebrarà pròximament al Paranimf.

 

Nuevo_equipo

 

D’esquerra a dreta, Rafael Muñoz Guillena, vicerector de Campus i Sostenibilitat, Nuria Grané Teruel, vicerectora d’Estudiants, María José Rodríguez Jaume, delegada de Polítiques de Gènere, Amparo Navarro Faure, vicerectora de Investigació, Desenvolupament i Innovació, José Vicente Cabezuelo Pliego, vicerector de Ordenació Acadèmica i Professorat, Manuel Palomar Sanz, rector, Rafel Pla Penalva, gerent, Aránzazu Calzada, secretaria general, Carles Cortés Orts, vicerector de Cultura, Esport i Política Lingüística, Mónica Martí Sempere, vicerectora de Planificació Econòmica, Juan Llopis Taverner, vicerector de Relacions Internacionals, Francisco Macià Pérez, vicerector de Tecnologies de la Informació i Maria Cecilia Gómez Lucas, vicerectora de Formació, Estudis i Qualitat.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464