Saltar apartados

La Universitat d'Alacant i la Universitat de les Ciències Informàtiques de l'Havana signen un acord de col·laboració internacional

Rectors

Alacant, 31 de maig de 2011

La X Trobada Bilateral d'Universitats cubanes i espanyoles, que s'està desenvolupant en la Universitat d'Alacant, ha propiciat la signatura d'un acord de col·laboració universitària internacional entre la Universitat d'Alacant i la Universitat de les Ciències Informàtiques de l'Havana (Cuba).

Els rectors Ignacio Jiménez Raneda i Antonio Romillo Tarke, de les universitats d'Alacant i de les Ciències Informàtiques, respectivament, han rubricat aquest matí el conveni de col·laboració, amb la presència de la vicerectora de Relacions Internacionals i Cooperació de la UA, Begoña San Miguel i Aránzazu Calçada, vicerectora de Relacions Institucionals.

El conveni abasta l'àmbit general de la docència, la investigació i les activitats culturals.

De la mateixa manera l'acord potenciarà l'intercanvi d'investigadors, personal docent i estudiants, la realització d'edicions conjuntes de monografies històriques, lingüístiques o de qualsevol altre tipus que responguen a l'interès comú d'ambdues institucions, la realització de projectes d'investigació i l'organització de col·loquis internacionals.

De forma paral·lela a la Trobada Bilateral, la Universitat d'Alacant ha propiciat avui també una trobada de treball entre empresaris de la província d'Alacant, universitats cubanes, l'Ambaixador de Cuba a Espanya, Alejandro González Galiano i l'Agregat Econòmic-comercial i cientificotècnic de l'Ambaixada cubana a Espanya. La trobada ha comptat amb la participació de COEPA, CAM, Banc Santander, Cambra de comerç d'Alacant i INECA, sota la coordinació del vicerector de Planificació d'Estudis, Joaquín Marhuenda i Fermín Crespo, director gerent de COEPA.

Trobe_empresaris

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464