Saltar apartados

El musical de tribut a Mecano arriba al Paranimf de la UA

ImagenI ImagenII

Alacant, 4 de maig de 2012

Única sessió de la força de la destinació, el dia 8 a les 20 hores

Amb més d'una 20 de cançons del mític grup espanyol Mecano i 17 artistes en l'escenari, el Paranimf de la Universitat d'Alacant acull dimarts que ve, dia 8 de maig, la representació de l'espectacle musical La força de la destinació. Tribut a Mecano. La proposta, que arriba de la mà de Cadena 100 Alacant i el Vicerectorat d'Extensió Universitària, compta amb una espectacular posada en escena en el qual la música en directe conviu amb el muntatge audiovisual de projeccions i càmera en viu. L'elenc, està compost per 5 músics, 4 cantants i 10 ballarins, molts dels quals van treballar durant més de cinc anys amb Nacho Cano. En La força de la destinació es podran escoltar algunes de les composicions dels germans Cano amb nous arranjaments musicals més actuals a ritme de pop, rock, rumba, salsa, jazz, soul, la qual cosa constitueix el gran atractiu d'un espectacle pensat per a tots els públics.

Les entrades es poden adquirir a través de Servicam i una hora abans del concert en les taquilles del Paranimf. El preu és de 21 euros per al públic en general. Els alumnes menors de 25 anys que presenten el seu TIU poden adquirir la seua entrada a un preu de 10 euros en la Sala Aifos del Campus de Sant Vicent.

Informació de l'espectacle

La Força de la Destinació, és el millor tribut a Mecano format per artistes que han treballat en els musicals de Nacho Cano Mecano, considerat un dels grups més importants i influents de la història del pop i del rock en espanyol, sent els seus concerts en viu un dels esdeveniments musicals de major envergadura en la memòria musical espanyola. El grup va estar actiu entre 1981 i 1992 i ha venut fins avui més de vint-i-cinc milions de discos a tot el món, aconseguint un èxit sense precedents en països com Espanya, Mèxic, Colòmbia, França, Itàlia, Veneçuela, Puerto Rico i Xile. Des que donaren el seu últim concert, Mecano ha sigut considerat com una fita en la història de la música pop espanyola. Les seues cançons no han deixat de sonar en les emissores de ràdio nacionals i internacionals, alimentant les esperances de retrobament entre els nostàlgics d'un grup que ha transcendit diverses generacions.

Després de més de 5 anys treballant al costat de Nacho Cano en els musicals Avui No Em Puc Alçar i %u201CA%u201D Un musical de Nacho Cano%u201D, varis dels seus músics, cantants i ballarins han creat un espectacle a l'altura del que vam poder veure en el Teatre Movistar dela Gran Via de Madrid, Teatre Häagen-Dazs Calderón de Madrid o en el Teatre Apol·lo de Barcelona. A més, aquests professionals han treballat en altres musicals com Peter Pa, La Bella i la Bèstia, We Will Rock You o Jesucrist Superstar entre uns altres, la qual cosa els confereix una gran experiència en els escenaris de tota Espanya.

Més informació

imagenIII imagenIV

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464