Saltar apartados

Els premiats en el Concurs d'Idees "Pedro Zaragoza" suggereixen crear per a Benidorm una nova marca, una plataforma submarina i aplicacions mòbils

Premiats

Fotografia: A l'esquerra, Tomás Mazón, director de la Càtedra d'Estudis Turístics "Pedro Zaragoza", al costat d'Ainhoa Aguirregoitia, guanyadora en el Concurs i, a la seua dreta, el representant de La Caixa.

 

Alacant, 2 de maig de 2012

El Primer Concurs d'Idees de la Càtedra d'Estudis Turístics "Pedro Zaragoza", que dirigeix el professor titular de Sociologia del Turisme de la Universitat d'Alacant, Tomás Mazón s'ha fallat en favor dels alumnes de la Universitat d'Alacant Ainhoa Aguirregoitia Martínez, qui presentava el projecte "Creació d'una marca jove per a turisme Benidorm", pensat per a atraure al públic jove, fidelizarlo i  desestacionarlo; Miguel F. García, amb "Jardí submarí a Benidorm", que preveu fer una plataforma submarina dins del mar. Tots dos premis ex aequo estan dotats amb 1.000 euros. El tercer premi que estipulava la convocatòria s'ha dividit, igualment, en dos premis de 500 euros ex a quo per a dos projectes relacionats amb les aplicacions mòbils. Sergio Frau Amat, amb el projecte "Benidorm és trending" i Mª Victoria Hervás, que presentava "Redescobrint Benidorm. Millora turística basada en aplicacions de geolocalización per a mòbils".

El divendres 27 d'abril es feia públic, en la seu d'Invattur (Institut Valencià de Tecnologies Turístiques) a Benidorm, els noms dels guanyadors amb els seus projectes presentats al Primer concurs d'Idees de la Càtedra d'Estudis Turístics Pedro Zaragoza. En aquesta primera convocatòria deu projectes d'investigació optaven a guanyar un dels guardons que atorga el Primer Concurs d'Idees a la Investigació. El repte que plantejava el concurs perseguia elaborar propostes d'investigació que puguen millorar a Benidorm com a destinació turística, estant orientats els premis a aconseguir un major coneixement de Benidorm per part de l'alumnat de la Universitat d'Alacant i compten amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa".

La convocatòria ha estat destinada a alumnes de la Universitat d'Alacant que, en el moment de la presentació de la seua proposta, havien d'estar matriculats en qualsevol dels estudis oficials -diplomatures, llicenciatures, graus, màsters o doctorat- havent de presentar-se de forma individual.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464