Saltar apartados

La Càtedra Jane Goodall organitza una nova activitat d'Educació Ambiental a estudiants de l'ESO

Jane_Goodall

Alacant, 2 de maig de 2012

Durant el mes de maig, la Càtedra Jane Goodall de la Universitat d'Alacant desenvolupa una nova iniciativa d'educació ambiental dirigida a estudiants de l'ESO i oferida gratuïtament a Instituts d'Ensenyament Secundari. Amb el títol "Protegint als Ximpanzés, ¿t'apuntes?", la Càtedra vol incentivar la participació dels estudiants de secundària als quals dirigeix el lema "Tenim l'opció d'usar el do de les nostres vides per a fer del Món un lloc millor".

El director de la Càtedra, Germán López, afirma que és fonamental oferir aquest tipus d'activitats als IES per a dur a terme una conscienciació mediambiental i difondre els programes que duu a terme l'Institut Jane Goodall Espanya, institució que també forma part de la Càtedra Jane Goodall de la Universitat d'Alacant.

L'objectiu principal de l'activitat és conscienciar als estudiants sobre problemes mediambientals globals, utilitzant com a referència les amenaces actuals a les quals s'enfronten les poblacions de ximpanzés que són àmbit d'estudi de l'Institut Jane Goodall Espanya. Amb aquesta activitat, es pretén generar un canvi d'hàbits en els estudiants per a crear ciutadans mediambientalment responsables i fomentar la constitució de grups d'activisme local.

Neus Estela, ex alumna de la UA, biòloga i Master en Educació, és la persona encarregada de desenvolupar aquesta activitat amb els Instituts d'Educació Secundària que ho sol·liciten. Neus va ser becada per la Càtedra l'any passat per a viatjar a Senegal i treballar allí en el desenvolupament de programes de sensibilització i educació ambiental amb les comunitats locals de pobles en els quals treballa l'Institut Jane Goodall en aqueix país.

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464