Saltar apartados

La Universitat d'Alacant reuneix a experts en Dret Constitucional entorn de política i mercat econòmic

Alacant, 2 de maig de 2012

En plena vorágine de canvis en els estats membres de la Unió Europea davant la situació que planteja l'actual crisi econòmica, la Universitat d'Alacant desenvolupa la III Jornada "La Unió Europea i els estats membres davant la crisi econòmica: política i mercat", que se celebra demà dijous 3 de maig en el Saló de Graus de la Facultat de Dret. El programa, que inclou conferències dels temes de major vigència en l'actualitat i impartides per especialistes en Dret Constitucional, combina aquestes amb els col·loquis posteriors a celebrar amb els participants.

Carlos de Cap Sant Martín, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat Complutense de Madrid, introduirà als participants amb la conferencia "Capitalisme i democràcia: una reflexió des del constitucionalisme crític". "La incidència de la crisi econòmica sobre el Dret constitucional dels estats membres de la Unió Europea" és la ponència que impartirà el catedràtic de la Universitat de Granada, Francisco Balaguer Carreró."La crisi de deute sobirà i la reforma de l'article 135 de la Constitució Espanyola" és la conferència que obri el torn de vesprada de la mà del professor de la Universitat de Granada, Juan Francisco Sánchez Barrilao. Gonzalo Maestro Buelga, catedràtic de la Universitat del País Basc, imparteix "Tractat d'estabilitat, coordinació i gobernanza en la unió econòmica i monetària i les transformacions del Dret Constitucional dels estats membres".

La Jornada està organitzada per l'Àrea de Dret Constitucional del Departament d'Estudis Jurídics de l'Estat de la UA i col·laboren el Vicerectorat d'Alumnat, el Deganat de la Facultat de Dret, el Consell d'Alumnes i la Delegació d'Alumnes de Dret - Alternativa Universitària.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464