Saltar apartados

Presentats els Premis Alce 2012 en la Universitat d'Alacant

Present_Alce

Alacant, 3 de maig de 2012

%u201CCelebra les teues idees%u201D és el nom de la campanya promocional que descriu la nova edició de la trobada de creatius i publicistes alacantins

Aquest matí en la seu Ciutat d'Alacant de la UA, s'ha realitzat la Presentació Oficial dels Premis 2012. Han acudit a l'acte Raúl Ruiz, vicedegà de pràctiques externes de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat d'Alacant; Leles López, presidenta de 361º Associació d'empreses de Publicitat de la Província d'Alacant; Salvador Cases, director territorial de CAM Alacant; Javier Frades, director de Grup Enfoca i Olga Pou, directora de comunicació de Tarsa.

La Gala dels Premis Alce se celebrarà el divendres 8 de juny en el Centre de Congressos %u201CCiutat d'Elx%u201D. D'altra banda, el termini de presentació de treballs, en aquesta edició, serà del 4 al 22 de maig i la fallada del jurat es farà públic en la cerimònia de lliurament dels guardons.

Ells han presentat les bases i novetats del concurs d'enguany alhora que han explicat l'original i motivadora campanya %u201CCelebra les teues idees%u201D que acompanyarà en aquesta ocasió als Premis Alce. cal destacar que aquesta nova edició comptarà amb diverses novetats: les modificacions en les categories dels guardons, la inclusió de conferències sobre publicitat, la gratuïtat per a assistir a la Gala i la divertida i original campanya que promocionarà aquesta convocatòria.

Raúl Ruiz de la Universitat d'Alacant s'ha mostrat content de col·laborar un any més en aquest esdeveniment i ha comentat que %u201Cla nostra intenció és aconseguir, que la Universitat a través d'aquestes iniciatives, actue de connector entre el teixit empresarial i l'acadèmic%u201D.

Per la seua banda, Leles López, presidenta de l'Associació d'empreses de Publicitat de la Província d'Alacant, ha manifestat que %u201Cexpliquem ja amb 11 edicions, i estem molt contents de celebrar un any més els Premis Alce%u201D.

La representant de Tarsa, Olga Pou, ha sigut l'encarregada d'exposar les novetats d'aquesta nova edició i ha destacat la professionalitat del jurat %u201Ccom en anteriors ocasions comptem amb un jurat de gran qualitat que segur va a valorar objectivament la labor realitzada pels creatius i publicistes de la província d'Alacant%u201D.

També Salvador Cases, director territorial de CAM Alacant ha mostrat el seu suport als Premis Alce d'enguany i ha declarat %u201Cjoventut, idees i creativitat és el millor còctel i ací volem estar com a entitat financera%u201D. A més ha finalitzat comentant que %u201Csempre cal recolzar a les persones amb idees%u201D.

Finalment ha intervingut Javier Frades de Grup Enfoca, que ha sigut l'encarregat de presentar la nova campanya i ha declarat %u201Cés un repte important per a qualsevol agència dur a terme la part creativa d'aquests Premis, ja que t'assegues observat per tots els professionals de la publicitat%u201D. D'altra banda, ha explicat que %u201Camb l'objectiu de celebrar i transmetre la unió i pertinença a una Associació com 361º que representa tota la creativitat de la província, hem creat %u201CCelebra les teues idees%u201D com claim de campanya%u201D

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464