Saltar apartados

La Universitat d'Alacant clausura el curs acadèmic amb la investidura de l'arqueòleg Filippo Coarelli com a doctor honoris causa

 

Alacant, 14 de maig de 2012

 

Retransmissió en directe

 

En l’acte s’atorgarà la Medalla d’Or a títol pòstum a Balbino Mancheño i es lliuraran els Premis del Consell Social a l’Excel•lència Docent

El solemne acte de clausura del curs 2011/2012 de la Universitat d’Alacant tindrà lloc hui dilluns 14 de maig a les 12:00 hores en el Paranimf i serà presidit pel rector Ignasi Jiménez Raneda.

L’arqueòleg i historiador, Filippo Coarelli, serà investit doctor honoris causa en el transcurs de l’acte, a proposta de la Facultat de Filosofia i Lletres. El professor José Uroz Sáez farà de padrí de l’investit i realitzarà la tradicional laudatio.

La clausura acollirà també la investidura de 164 nous doctors del curs 2010/2011 i, per segon any, es farà lliurament dels Premis a l’Excel•lència Docent que concedeix el Consell Social de la UA.

Ignasi Jiménez Raneda pronunciarà, per última vegada com a rector de la UA, el discurs de clausura de curs. Al final de la seua intervenció, arribarà un dels moments més emotius per a la comunitat universitària amb el lliurament a títol pòstum de la Medalla d’Or de la UA a Balbino Mancheño Magán, qui va ser degà de la Facultat de Ciències i director del Parc Científic.

La UA concedeix aquesta distinció a persones o institucions d’excel•lent prestigi en el camp de les ciències, les lletres, la investigació científica, la docència, la creació artística, l’esport i la solidaritat, que hagen prestat extraordinaris serveis a la Universitat d’Alacant.

 

Currículum de Filippo Coarelli

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464