Saltar apartados

Manuel de Miguel, sotsdirector general de l'IRPF del Ministeri d'Hisenda explica en la UA les mesures fiscals adoptades pel Govern

 

Cartel_tributación 

Alacant, 18 de maig de 2012

La cerca de l'equilibri fiscal o l'anomenada consolidació fiscal, açò és, l'assoliment de l'equilibri entre les despeses i els ingressos d'un país, per mitjà de la recaptació d'impostos, és el tema sobre el qual va a girar la conferència "Mesurades fiscals per a l'assoliment de la consolidació fiscal", que imparteix el Sotsdirector General de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques, Manuel de Miguel Monterrubio, dilluns que ve dia 21 de maig de 2012 en la Universitat d'Alacant. Les últimes mesures fiscals adoptades fins avui, com són l'augment de l'impost sobre la renda, la pujada de l'IVA, l'increment dels impostos que afecten als hidrocarburs i al tabac, van a ser comentades per De Miguel Monterrubio. La caiguda en la recaptació fiscal sobre les empreses, com a conseqüència de la destrucció d'ocupació i del teixit empresarial, ha suposat l'assumpció de totes aquestes mesures tributàries, i la possible aplicació d'unes altres, com l'augment del tipus d'IVA i la reducció de les cotitzacions socials en suport de la competitivitat empresarial.

La conferència té lloc el dilluns 21 de maig, a les 17:30 hores, en el Saló d'Actes de l'Edifici Germà Bernàcer de la UA, dins de la celebració de l'Acte de presentació del XVI Master de Tributació. Entrada lliure limitada a l'aforament de la sala.

Francisco Poveda Blanco, director del Master de Tributació i catedràtic d'Economia Aplicada de la UA, explica que aquest és un títol propi de la UA que es ve desenvolupant des de l'any 1997, per mitjà d'un conveni de col·laboració subscrit amb el Ministeri d'Hisenda i perseguint la màxima qualitat i excel·lència. Els continguts del Master, destinat a un màxim de 30 alumnes per curs, es dirigeixen al coneixement del sistema tributari espanyol, la qual cosa els permet formar-se com a experts fiscals.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464