Saltar apartados

Manuel Palomar es reuneix amb 70 directius d'empreses en el claustre de professors del Màster de Recursos Humans de la UA

 

Alacant, 17 de maig de 2012

El Departament d'Organització d'Empreses de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UA, responsable del màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans, reunirà el seu Claustre de Professors divendres pròxim, 18 de maig, a les 12.00 hores, al Museu de la Universitat.

Més de 70 directius d'empreses de la província participaran en aquesta jornada i mantindran una reunió amb Manuel Palomar, en el que serà el seu primer acte universitari amb el món empresarial com a nou rector electe de la Universitat d'Alacant.

La presentació de la trobada serà a càrrec del professor José Luis Gascó, catedràtic d'Organització d'Empreses i director del màster en Direcció i Gestió de Recursos Humans de la UA.

Després de la benvinguda, el director de Recursos Humans de Prosegur, Carlos Pérez Beltrán, pronunciarà la ponència «Capital humano, clave del crecimiento», i seguidament s'iniciarà el col·loqui «Els reptes de la gestió del talent en el nou context. Talent Edge», amb Ricardo Díaz i Amalia Gil, soci director i gerent de Human Capital i Deloitte, respectivament.

A les 13.40 hores es farà una fotografia del Claustre de Professors al MUA i la jornada finalitzarà amb un dinar de treball.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464