Saltar apartados

Deu finalistes per a la final de Sol@ davant el perill

Clan

Alacant, 25 de maig de 2012

El dissabte, organitzat per la UA i Clan Cabaret

Deu finalistes s'enfrontaran solos al perill del públic aquest dissabte, 26 de maig, en la final de la mostra marató de monòlegs que organitzen la Universitat d'Alacant i Clan Cabaret, i que enguany compleix la seua XIII edició.

Del total dels 24 concursants, deu han quedat com a finalistes i competiran aquest dissabte, a partir de les 00.00 hores, en la sala alacantina.

Els aspirants als premis són Sergi Hicks, amb el monòleg titulat "És el que hi ha"; Judith Camp Ferrándiz, amb "La crisi del Trenty"; Roberto Menargues, amb "El meu metge m'acarona"; Javier Sord Castro, amb "Mames gastro-maniacas"; Toni Ferri, amb "Bones Notícies"; Emiliano Díaz Segarra, amb "Cony, sóc increïble"; Mª José Hipòlit, "Doncs mira, vaig a fer-ho"; Josi Alvarado,"My best friend", Francisco Javier González López, amb"Els temps canvien" i Marcos Félix, amb "Observacions d'un miope".

Després del tancament, el jurat -integrat per tres professionals del món de l'escena- atorgarà els Premis Universitat d'Alacant. Per part de la Universitat d'Alacant, la representant en el jurat serà la professora, Carmen Marimón.

Premis

El primer premi estarà dotat amb 600 euros, el segon amb 400 i el tercer amb 200. A més, també s'atorgarà el Premi del Públic 'Tomàquet unes copes' Fernando Chapín, amb 100 euros, i Premie CLAN CABARET al Millor Text, dotat amb 200 €.

A més aquests monòlegs seran representats en el mes de novembre dins de l'espectacle "L@s set magnífic@s", englobat en la Mostra de Teatre Español d'Autors Contemporanis, amb una retribució de 100 euros. Així mateix tindran la possibilitat d'actuar en diversos espectacles en les seus universitàries de la província d'Alacant.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464