Saltar apartados

El XVI Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm cerca idees sobre turisme gastronòmic que premiar en laº 5 edició del Concurs d'Idees "Pedro Zaragoza"

Concurse_idees

Alacant, 24 de maig de 2012

El Concurs d'Idees "Pedro Zaragoza" ja està en marxa en la seua cinquena edició. Des que començara l'any 2008 han sigut diverses les temàtiques sobre les quals s'ha centrat, tractant aspectes rellevants per al turisme com és la publicitat, la sostenibilitat en l'ociurbe, l'esport i la reinvenció de les destinacions turístiques. Continuant amb aquest afany per reformar i repensar Benidorm com a ciutat d'acolliment de turistes, comença ara el termini per al º 5 Concurs d'Idees "Pedro Zaragoza". Enguany el protagonista és la gastronomia; "Assaboreix el turisme a Benidorm: Propostes creatives de turisme gastronòmic" dóna nom a la competició que pretén fomentar la reflexió creativa entorn del desenvolupament de noves formes de turisme gastronòmic que contribuïsquen a enriquir l'experiència turística a Benidorm.

Fins al pròxim dia 30 de setembre de 2012 està obert el termini de presentació d'idees, havent de ser proposades relacionades amb el desenvolupament d'una idea creativa aplicada a la destinació turística de Benidorm i l'eix central de la qual veure's sobre sinergies entre gastronomia i nous productes turístics; orientació de l'hostaleria cap a nous productes i segments de demanda; la cuina com a instrument de promoció turística a Benidorm; propostes innovadores per al posicionament de Benidorm com a referent de la dieta mediterrània; accions de co-màrqueting i aliances comercials entre els agents encarregats del desenvolupament turístic de Benidorm i els vinculats amb la gastronomia i, finalment, disseny i arquitectura dels establiments vinculats amb la gastronomia, com a part essencial de l'experiència gastronòmica i de la imatge de la destinació turística.

Un total 4.000 euros en premis són els que es van a lliurar enguany, que - per vegada primera - brinda la possibilitat d'optar a una tercera categoria de premi gràcies a la instauració d'un guanyador i dos finalistes. El Concurs s'emmarca dins de les activitats que arreplega el XVI Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm, que tindrà lloc els dies 18 i 19 d'octubre de 2012 en la ciutat. Per a poder participar en el Concurs d'Idees és preceptiu estar inscrit en el Fòrum com a participant. La convocatòria està co-organitzada per l'Institut d'Investigacions Turístiques a través de la Càtedra d'Estudis Turístics "Pedro Zaragoza Orts" de la Universitat d'Alacant, la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport i l'Ajuntament de Benidorm. Col·laboren la, HOSBEC, FETB, Telefónica i la Fundació Turisme de Benidorm.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464