Saltar apartados

Es posposa el lliurament a Forges del Premi Notario de l'Humor 2012 de la UA

Alacant, 23 de maig de 2012

El dibuixant roman hospitalitzat des d'ahir

Problemes de salut impediran a Antonio Forges Forges assistir matí a la reunió anual de dibuixants de FECO i arreplegar el Premi Notario de l'Humor 2012 de la Universitat d'Alacant. Segons conversa telefònica d'aquest mateix matí, el dibuixant roman des d'ahir hospitalitzat a Madrid i, segons les mateixes fonts, és possible que continue així durant el que queda de setmana tot esperant que se li practiquen unes proves mèdiques. Forges, que en principi no presenta cap dolència de caràcter greu, ha manifestat la seua intenció de desplaçar-se fins al campus de Sant Vicent a principis del pròxim curs i continuar amb el programa previst.

Malgrat el contratemps, es manté la reunió de FECO i la inauguració de la XII edició d'Humor social, que enguany es dedica als Indignats. L'acte s'iniciarà a les 13 hores en la Sala Aifos i comptarà amb la presència de Manuel Peláez, patrocinador del catàleg de la mostra, Carles Cortés, director en funcions del Secretariat de Cultura i pròxim vicerector d'Extensió Universitària, així com de més d'una dotzena de dibuixants com a Jonc, Ortifus, Gabino o l'alacantí Demetrio, entre uns altres.

L'exposició Indignats, coordinada pel dibuixant i responsable del Gabinet de Disseny de la UA, Enrique Pérez, ha explicat en aquesta ocasió amb la participació de 52 humoristes gràfics Enguany el cartell és obra d'Elena Ospina. En les dotze edicions anteriors d'Humor Social s'han tractat temes com la Corrupció; La Política i els polítics; Els Llibres, la violència de gènere, amb No somrigues als maltractaments; i Crisi de valors, entre unes altres.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464