Saltar apartados

Estrena de "Las Sillas", de Ionesco, a càrrec del teatre de la UPUA

Les_cadires

Alacant, 24 de maig de 2012

Dolor i poesia al nu demà en el Paranimf

El Teatre de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant estrena demà divendres, dia 25 de maig, l'obra "Las Sillas", d'Eugène Ionesco, on el dolor i la poesia al nu, romanen sense parar oferits als riures dels espectadors.

Dirigits per Pascual Carbonell, els components del grup de Teatre de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant, representaran aquesta producció del Vicerectorat d'Extensió Universitària de la UA, que es posa en escena a les 20.00 hores en el Paranimf. L'entrada a la representació és lliure amb invitació que es pot arreplegar en la Sala Aifos de la UA.

Considerada l'obra mestra d'I. Ionesco, posa en escena a una parella d'ancians aïllats en una torre situada a l'interior d'una illa. Per a justificar retrospectivament, davant el món, una llarga existència de fracassos i humiliacions, han organitzat una gran recepció a la qual conviden a gents imaginàries, personalitats de tota espècie, entre les quals figura el propi Rei.

La solitud i l'aïllament, l'oposició del còmic al tràgic per a reunir-los en una síntesi teatral nova es posen en relleu mútuament, es neguen mútuament, podent constituir, gràcies a la seua oposició, un equilibri dinàmic no exempt de tensió dramàtica.

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464