Saltar apartados

Oberta la matrícula del Màster en Lideratge Polític i Adreça Pública d'Institucions Polític-Administratives de la UA

Master_Lideratge

Alacant, 28 de maig de 2012

El Màster es desenvoluparà per primera vegada en format Online per a facilitar l'accés global a les modalitats d'Especialista i Expert Universitari

El Departament d'Estudis Jurídics de l'Estat de la Universitat d'Alacant, a través de la seua Àrea de Ciència Política i de l'Administració ha engegat el Màster Online de Lideratge Polític i Adreça Pública d'Institucions Polític-Administratives. El catedràtic de Ciència Política i de l'Administració de la UA, José Manuel Canales Aliende, exerceix com a director acadèmic.

Aquest Màster, que començarà el pròxim mes de setembre, aborda temes de gran importància i actualitat com "la modernització de les administracions públiques i de la gestió pública", "l'ètica pública, el bon govern i transparència," "la I-Democràcia", "el lideratge públic", "la gobernanza democràtica" o "el procés pressupostari públic", entre altres temes d'interès.

Segons els organitzadors, les societats viuen actualment una crisi de governabilitat i han d'enfrontar-se a una societat civil cada vegada més crítica, vigilant i participativa. A més, avui dia "cal establir noves formes de fer política i gestió pública que permeten la transparència i la coresponsabilitat entre governants i governats", afirmen.

Per a aconseguir exercir com a líders és necessari disposar d'habilitats, eines i tècniques adequades a través de l'adquisició de coneixements. Per aquest motiu, la formació del Màster està destinada, fonamentalment, a polítics en actiu, personal de les Administracions Públiques i del tercer sector o persones amb vocació política o pública tant d'Espanya com d'Iberoamèrica.

El Master Online en Lideratge Polític té l'originalitat d'impartir-se per Internet per a afavorir així la realització del curs per part dels alumnes amb el desenvolupament de l'activitat professional. Per a afavorir l'aprenentatge de l'alumne s'ha disposat una metodologia dinàmica i flexible on tindran cabuda conferències, debats, enllaços a notícies i documents essencials i exercicis pràctics.

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464