Saltar apartados

Al maig, penúltima recollida benèfica d'aliments de la UPUA

Incubadora_valores_maig

Alacant, 7 de maig de 2012

Continua el projecte de la Incubadora de Valors promogut pels alumnes i voluntaris del Club EuCoNet de la Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant. Els pròxims dies: dimarts 8, dimecres 9 i dijous 10, es procedirà a una nova convocatòria de les Pràctiques de Solidaritat i Recollida Mensual d'Aliments en la UPUA i de nou, els escenaris triats, seran el campus de Sant Vicent i la Seu d'Alacant de la UA. Aquesta és la penúltima recollida mensual que es duu a terme durant el present curs acadèmic dins de la Incubadora de Valors.

Per al dia 8 de maig, coincidint amb la jornada electoral en la Universitat d'Alacant, la UPUA habilitarà punts de recollida d'aliments pròxims a les taules electorals per a facilitar la participació en la campanya solidària a aquelles persones que vagen a votar. Els horaris de recollida per a la resta de dies i punts de recollida habituals són els següents: dimarts i dimecres, de 10 a 12 del matí i de 16'30 a 17'30 i dijous, únicament de 10 a 12 del matí. En el Campus, el punt de recollida és la secretaria de la UPUA, situada en l'Aulari III, i en la Seu d'Alacant, en el despatx 3 de la primera planta.

Els organitzadors llancen una nova crida solidària davant la dates estivals que s'aveïnen, que solen ser més difícils per als més necessitats, per la qual cosa, preguen la màxima col·laboració, així com "que es respecten els horaris, dies i llocs fixats per a la recollida d'aliments, així com el tipus de productes sol·licitats". És important recordar que les entitats i organismes receptors de la campanya són les que marquen les limitacions sobre el tipus d'aliment, en funció de les necessitats bàsiques.

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464