Saltar apartados

Avui ha començat el V Workshop de Bones Pràctiques dels Serveis de Suport a la Discapacitat en la UA

workshop1

Peu de foto: d'esquerra a dreta: D. Ramón Capdevila Pagés, Director de la Fundació Universia i D. José Vicente Cabezuelo Pliego, Vicerector d'Alumnat de la Universitat d'Alacant i D. Antonio Muñoz, director del CAU.

 

Alacant, 10 de maig de 2012

Els dies 10 i 11 de maig el Saló de Graus de la Facultat de Dret de la Universitat d'Alacant (UA), acull el "V Workshop de Bones Pràctiques dels Serveis de Suport a la Discapacitat" organitzat pel Centre de Suport a l'Estudiant en col·laboració amb la Fundació Universia.

En aquesta ocasió, la UA acull a més de 50 especialistes universitaris en atenció a la diversitat i necessitats especials amb la finalitat que es tracte, de manera directa, les actuacions que permeten l'excel·lència en els principis d'igualtat d'oportunitats.

Durant la trobada, s'abordarà la inclusió laboral dels egressats universitaris amb discapacitat i es crearà un espai de comunicació obert per a totes les universitats sobre aquesta mateixa matèria.

A més, i per primera vegada, es durà a terme un taller intensiu de coaching 2.0 en orientació laboral i cerca d'ocupació en entorns diversos, de la mà d'Alfonso Alcántara, expert en Coaching 2.0 i assessorament en estratègia professional, reputació online, ocupació, socialmedia i RRHH.

Aquesta iniciativa, que la Universitat d'Alacant ve organitzant des de l'any 2006, s'ha convertit en un fòrum de reconegut prestigi en qüestions sobre discapacitat, accessibilitat, necessitats especials i amb gran repercussió en l'educació superior.

Consulta el programa del" V Workshop de Bones Pràctiques dels Serveis de Suport a la Discapacitat"

workshop

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464