Saltar apartados

La princesa Letizia rep en audiència als guanyadors dels Premis Magisteri als Protagonistes de l'Educació

Premiados_Letizia

Alacant, 7 de maig de 2012

La Princesa d'Astúries, Letizia, ha rebut dijous passat 3 de maig de 2012, en audiència en el Palau de la Zarzuela (Madrid), als guanyadors dels "Premis Magisteri als Protagonistes de l'Educació", entre els quals es trobava el professor de la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant i director del CEIP Pedro Duc d'Alacant, Eliseo Andreu Cabrera. Andreu Cabrera va ser convidat en qualitat d'un dels dos premiats per la Revista educativa Magisteri als Protagonistes de l'Educació 2011 a la Comunitat Valenciana, al costat del Secretari Autonòmic d'Educació D. Rafael Carbonell Peris. Al costat d'ells, assistia, també, una representació del Grup Siena.

El premi Nacional Magisteri concedit per la Revista educativa Magisteri als Protagonistes de l'Educació 2011 al doctor Andreu Cabrera estava motivat per demostrar a la comunitat escolar com mitjançant la cerca del lideratge, el màrqueting educatiu i la gestió de l'adreça es pot donar una bolcada a un centre escolar i a la seua consideració social. El professor de la UA defensa com la millora de l'escola i - per tant - la consecució del premi, ha sigut possible gràcies a la transferència del coneixement i a la investigació realitzada en el si de la universitat, que ell ha portat a l'acció pràctica en el centre escolar.

Des que l'any 2001 entrara a formar part del CEIP Pedro Duc, el professor de la UA Eliseo Andreu ha realitzat un continu i intens esforç per transformar el centre que, en l'actualitat, ha passat a tenir de 620 alumnes enfront dels 70 amb què explicava fa deu anys i ha vist augmentar a 12.000 metres quadrats les seues infraestructures. Entre altres iniciatives, des del centre s'han realitzat accions de màrqueting educatiu per a aconseguir presència social en els mitjans en forma de reivindicació positiva. Alguns exemples són activitats com a senderisme ecològic a Tabarca, amb la col·laboració del Vicerectorat d'Extensió Universitària de la UA, o la creació, al costat de l'Escola Politècnica Superior de la UA, del Club d'Enginyeria en el centre.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464