Saltar apartados

La publicitat Social com a art, debat obert en el MUA

Estalvia_aigua

Alacant, 11 de maig de 2012

L'exposició s'inaugura dilluns que ve amb una taula redona d'experts

"Moaré: art i publicitat: la publicitat com a art, l'art com a publicitat" és el títol de la taula redona amb la qual s'inaugura dilluns que ve, dia 14 de maig una exposició dedicada a la Publicitat social a Alacant. Es tracta d'una mostra creada a partir dels treballs finals realitzats per estudiants Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat d'Alacant. L'objectiu de la mateixa és, segons el seu coordinador, Alessandro Cavaliere, "enriquir la formació de l'alumnat i incentivar el seu compromís amb la cultura i la societat locals". Els treballs exposats "són anuncis de publicitat social en els quals s'integra l'entramat de la comunicació institucional alacantina", explica Cavaliere, que destaca la qualitat i la professionalitat dels treballs realitzats i la denúncia social que contenen. "La nostra trobada amb els alumnes en l'aula ha sigut vivificador i la seua determinació, esperit d'observació i habilitat comunicativa els han permès plasmar el seu desig de canvi social en aquests anuncis, dissenyats per a la ciutat d'Alacant", assegura el professor.

A més, i com a premi a la qualitat i l'enginy de les obres, els professors de l'assignatura Realització i producció en mitjans impresos han arribat a un acord amb la Generalitat Valenciana, per a seleccionar tres dels MUPIs que s'exhibeixen en la mostra, perquè siguen exposats en les marquesines de parada del Campus de la Línia 2 del tramvia.

L'acte inaugural de l'exposició i la taula redona, tots dos d'entrada lliure, tindran lloc a les 17 hores en la Sala Polivalent del MUA, i comptaran amb la participació d'Enric Mira, de l'Àrea de Comunicació Audiovisual i Publicitat de l'O.A., Juan Antonio Roche, Professor de Sociologia de la Cultura i de les Arts de l'O.A., Emilio Feliu, de l'Àrea de Comunicació Audiovisual i Publicitat de l'O.A., José Piqueras Moreno, de Publicitat i Art Contemporani i Rosa Mª Castells, conservadora del Museu d'Art Contemporani d'Alacant.

La mostra, d'entrada lliure, podrà veure's en la Sala Polivalent del MUA fins al 26 de maig.

MUA, Museu de la Universitat d'Alacant

www.mua.ua.es / mua@ua.es / Tel. 965 90 9466

Es poden concertar visites guiades a través del telèfon 965 90 9517 / didactica.mua@ua.es

Horaris: L-V: 10h a 20h, S: 10h a 14h, diumenges tancat. Entrada lliure

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464