Saltar apartados

La seu universitària d'Alacant acull una jornada sobre igualtat i educació

Alacant, 9 d'abril de 2012

Diàleg entre experts i responsables de diferents administracions

La Plataforma Feminista d'Alacant i l'Associació Cultural Somnàmbules, al costat d'altres col·lectius, han organitzat  la joranda de reflexió %u201CLa igualtat en l'educació i en la cultura: procés i diàleg%u201D, que es desenvoluparà el pròxim 10 de maig en la Seu Ciutat d'Alacant.

La jornada, que se celebrarà des de les 10.00 fins a les 21.30 hores, pretén establir un diàleg comú entre els quals tenen responsabilitats o poder representatiu, persones expertes en educació, gestió i producció cultural i representants d'organitzacions de la societat civil.

La finalitat és aprofundir en l'aplicació de la Llei d'Igualtat en els àmbits de l'educació i la cultura. Aquesta jornada està oberta al públic interessat que desitge participar.

Aquesta jornada ha sigut organitzada en la col·laboració del Vicerectorat d'Extensió Universitària, CEM i la Seu de la UA, Clàssiques i Modernes i l'Associació per a la igualtat de gènere en la cultura.

El rector de la Universitat d'Alacant, Ignacio Jiménez Raneda, i el Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana, José Cholbi, seran els encarregats de clausurar la jornada. Entre altres ponents està prevista la participació de la vicerectora d'Extensió Universitària, Josefina Bueno, el director del Secretariat de Cultura, Carles Cortés, així com responsables d'igualtat de diferents administracions.

 

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464