Saltar apartados

La UA celebra el dimecres la seua IX Marató de Donació de Sang

donants_ua

Alacant, 7 de maig de 2012

El Centre de Transfusió d'Alacant i la Universitat d'Alacant celebren dimecres que ve dia 9 de maig, la IX edició de la Marató de Sang de Personal de la Universitat d'Alacant, l'últim del present curs escolar. La iniciativa, consolidada institucionalment, es va engegar fa cinc anys per a complementar a les campanyes que periòdicament es realitzen en diferents centres i facultats del campus. Des de llavors, cada any se celebren dues maratons d'aquest tipus, un a la tardor, durant el primer quadrimestre del curs, i un altre a la primavera, en el mes de maig.

La col·lecta tindrà lloc de 9 a 14'30 hores en l'Hall de l'Edifici de Rectorat i Serveis Generals. Encara que es tracta d'una iniciativa que va nàixer especialment per a animar al professorat i personal d'administració i serveis, està oberta a tot el col·lectiu universitari.

Per a ser donant de sang és requisit imprescindible tenir entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i gaudir d'una salut normal. És necessari presentar el DNI o el carnet de donant. Després de l'extracció, el Centre de Transfusió d'Alacant convida als donants a esmorzar amb una beguda i un entrepà o peça de brioixeria.

La donació és un procés senzill i ràpid que sempre està supervisat per un equip mèdic especialitzat. És un acte que no produeix dolor i que no trastoca la rutina del donant, per la qual cosa és totalment compatible amb la jornada estudiantil o laboral.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464