Saltar apartados

La Universitat d'Alacant explica les acreditacions d'edificació sostenible

sostenibilidad

 

Alacant, 10 de maig de 2012

La Universitat d'Alacant va a difondre els segells que certifiquen la sostenibilitat d'una edificació i que a Espanya s'estan introduint gradualment. Aquestes acreditacions, segons expliquen els organitzadors de la trobada, seria similar per als edificis als nivells A, B, C, etc, que avui porten els electrodomèstics com a indicadors del seu nivell d'eficiència energètica.

Aquesta jornada tècnica de Certificació de Sostenibilitat en Edificació està organitzada pel grup d'investigació MES Innpacto 2010, del Departament de Construccions Arquitectòniques. Es desenvoluparà aquest dimarts, 15 de maig, durant el matí, en el saló d'actes Politècnica IV. En ell s'explicaran els certificats Breeam És, Llegiu i Passivhaus.

Les diferents signatures d'acreditació estan intentat que la normativa espanyola incorpore l'obligatorietat per als edificis d'aquest tipus de sistemes de certificació, que indiquen tant la seua eficiència energètica passiva (per exemple, aïllament tèrmic) com altres mesures de respecte amb li medi ambient i estalvi de recursos, com el reciclatge de l'aigua consumida. Actualment a Espanya són voluntaris, però en altres països estan més esteses, fins i tot confereixen un prestigi internacional als edificis que les ostenten.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464