Saltar apartados

La Universitat d'Alacant oferirà assessorament en eficiència energètica en edificació a l'empresa Eurolosa

conveni_eurolosa

Alacant, 10 de maig de 2012

Cecilia Gómez Lucas, vicerectora d'Investigació, Desenvolupament, Innovació, Planificació Estratègica i Qualitat de la UA i Francisco Sanmartín Sánchez en qualitat d'Administrador de l'empresa de Construcció i Rehabilitació Eurolosa, han signat aquest matí un conveni amb el qual ambdues entitats inicien col·laboració.

En la signatura també ha estat present Rafael Muñoz, director del Secretariat d'Internacionalització i Transferència de Tecnologia.

Amb aquest acord el Departament de Construccions Arquitectòniques de la Universitat d'Alacant realitzarà per a Eurolosa activitats de consultoria i assessorament tècnic en eficiència energètica en edificació.

L'assessorament tècnic inclou desenvolupament de protocols de gestió integral de projectes de rehabilitació energètica, implantació dels protocols en els processos productius d'Eurolosa, ús i selecció de materials de construcció i cursos de formació especialitzada en aquesta matèria.

La professora Mónica Mateo García, serà l'encarregada de dur a terme aquest projecte.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464