Saltar apartados

Volar amb la UA al Campus d'Aviadors

Ginkana_val 

Alacant, 9 de maig de 2012

Gimcana cultural sobre la historia universitària

El campus també té la seua història i la gimcana del Campus d'Aviadors, organitzada pel Voluntariat Cultural de la UA, ofereix a la població universitària la possibilitat de protagonitzar-la, imitant els aviadors que des del 1911 aterraven a l'antic aeròdrom alacantí, el més important de l'eix de comunicació entre França i Àfrica al començament del segle XX. L’activitat està vinculada a la mostra sobre Aviadors de la República que es pot visitar a la Sala Aifos del Campus fins el pròxim 17 de maig.

La gimcana tindrà lloc demà dijous, dia 10 de maig a partir de les 10.00 hores. L’objectiu, segons els organitzadors, és “donar a conèixer la història del campus, a més de permetre als participants sentir-se'n protagonistes mitjançant una sèrie de proves”. Els guanyadors de les proves tindran com a premi un bateig de vol amb un viatge panoràmic per Alacant des de l'aeròdrom de Mutxamel.

Aquesta és l'activitat amb qui culmina el treball fet pel voluntariat cultural de la UA, que s'ha estat formant durant tot l'any i ha col·laborat amb les activitats que organitza el Vicerectorat d'Extensió Universitària de la Universitat d'Alacant.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464