Saltar apartados

La Càtedra de l'Empresa Familiar de la UA organitza una Jornada sobre La successió en l'empresa familiar alacantina

Alacant, 30 de març de 2011

Patricia Boix, lletrada del Consell Jurídic Consultiu de la Generalitat Valenciana, serà l'encarregada d'asseure les bases jurídiques per a una òptima successió en l'empresa familiar

Demà dijous dia 31 de març, a partir de les 17:00h, tindrà lloc una nova sessió del curse Gestió de l'Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant, en el Saló de graus de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials. El curs està organitzat per la Càtedra de l'Empresa Familiar de la Universitat d'Alacant i l'Associació de l'Empresa Familiar d'Alacant (AEFA).

Patricia Boix, lletrada del Consell Jurídic Consultiu de la Generalitat Valenciana impartirà la conferència “Successió jurídica de l'Empresa Familiar: legislació actual i avantprojecte de Llei de Successions de la Comunitat Valenciana”.

A les 18:30h, continuarà la jornada amb una taula redona sobre "El procés de successió: clau per a la continuïtat del negoci familiar", en la qual intervindran José Manuel Sirvent, d'Ametla i Mel S.L (Torrons 1880 i El Llop, l'empresa familiar més antiga de la província l'origen de la qual es remunta a 1725), María Jesús Guinea, de Guinea Grup, (empresa familiar fundada en 1963 a Elda dedicada la promoció, venda i lloguer tant d'habitatges familiars, com a locals i naus industrials) i Carlos Company, fundador de CCS Arquitectes, (desenvolupament integral de Projectes d'Arquitectura, Urbanisme i Disseny d'Interiors). Fernando Olivares, director de la Càtedra de l'Empresa Familiar de la UA, serà l'encarregat de moderar la taula redona.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464