Saltar apartados

Holcim Àrids i Universitat d'Alacant realitzaran investigacions sobre extracció, trituración, classificació i comercialització d'àrids

Conveni_Holcim

Alacant, 15 de març de 2012

Ricardo de Pablos Palacio, director regional d'AHM Llevant de l'empresa Holcim Àrids, i el rector de la UA, Ignacio Jiménez Raneda, han subscrit aquest matí un conveni amb el qual inicien una col·laboració que permetrà investigar conjuntament l'extracció, trituración, classificació i comercialització d'àrids, per a la seua ocupació en la construcció.

Aquesta és l'activitat que desenvolupa principalment Holcim Àrids S.L i, en aquest camp, ambdues entitats duran a terme, a més, activitats de divulgació i formació, així com seminaris i cursos.

El Departament d'Enginyeria de la Construcció, Obres Públiques i Infraestructures Urbanes, adscrit a l'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant, serà l'encarregat de desenvolupar les línies del conveni per part de la Universitat.

Conveni_Holcim2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464