Saltar apartados

L'Ajuntament d'Alcoi i la Universitat d'Alacant realitzaran activitats conjuntes d'Extensió Universitària

Conveni_Alcoi

Alacant, 20 de març de 2012

La primera actuació portarà els cursos d'estiu de la UA a Alcoi amb %u201Cla I Jornada Innovació Infantil%u201D

L'Alcalde d'Alcoi, Antoni Francés Pérez, ha visitat aquest matí la Universitat d'Alacant, on ha sigut rebut pel rector de la Universitat d'Alacant, Ignacio Jiménez Raneda, per a rubricar un acord de col·laboració entre ambdues institucions.

El conveni acorda la realització d'activitats d'Extensió Universitària en el municipi d'Alcoi, activitats conjuntes de divulgació cultural, formatives i d'investigació. En l'acte de signatura han estat presents, la vicerectora d'Extensió Universitària, Josefina Bueno, el director del secretariat de Cultura, Carles Cortés i la directora del secretariat d'Extensió Universitària, Rosario Navalón. Per part de l'Ajuntament d'Alcoi, han acompanyat a l'Alcalde el regidor d'Educació, Manuel Gomicia, la regidora de Cultura, Ana Raquel Serrano i Guapo Pallarés, dinamitzadora cultural de l'Ajuntament i professora associada de la UA.

Després de la signatura del conveni, ambdues parts han confirmat que la primera activitat conjunta que engegaran, és la realització de la %u201CPrimera Jornada d'Innovació en Educació Infantil: Habilitats de pensaments%u201D, que tindrà lloc la primera setmana de juliol i que s'inserirà en la programació de Cursos d'Estiu de la UA, que per primera vegada arriba a la ciutat d'Alcoi.

A més, la Universitat d'Alacant assessorarà en temes culturals i informatius a l'Ajuntament alcoià, organitzarà activitats de promoció social de la investigació i activarà la formació en difusió de la cultura i del patrimoni cultural. De la mateixa manera, l'acord preveu la realització de cursos, seminaris i activitats pròpies de l'extensió universitària, com la realització de programes i projectes d'investigació conjunts.

Ajuntament i Universitat col·laboraran també en el desenvolupament d'activitats d'arts escèniques (música, teatre, dansa, cinema), així com en la realització de cicles especials, festivals i certàmens que promoga el consistori. L'Ajuntament, per la seua banda, posarà a la disposició de la Universitat els espais adequats per al desenvolupament de les activitats i el personal auxiliar necessari.

Per a dur a terme el desenvolupament de les activitats es crearà una Comissió Mixta integrada per dos integrants de cadascuna de les parts.

Conveni_AlcoyII

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464