Saltar apartados

Docents, investigadors i professionals de la traducció i interpretació econòmica i institucional se citen avui en la UA

Traduccion

Alacant, 30 de març de 2012

La transferència de coneixement és un dels pilars del Seminari que comença avui

Els estudis de traducció i interpretació de la Universitat d'Alacant porten, des de la seua creació, apostant forta per l'especialització del seu alumnat en l'àmbit de la traducció econòmica, tant amb assignatures de francès, anglès, com d'alemany. A més, des de fa tres anys, el Departament de Traducció i Interpretació coordina el Màster Oficial en Traducció Institucional, especialitzat en traducció econòmica i jurídica. Seguint en aquesta mateixa línia, programat en quatre sessions que comencen avui divendres 30 de març de 2012, s'està desenvolupant en el Saló de Graus de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA, el Seminari sobre traducció i interpretació econòmica i institucional: docència, investigació i professió.

El Seminari, pretén convertir-se en una nova plataforma de transferència de coneixement entre no solament el professorat investigador de la UA, sinó també del professorat d'altres universitats, així com d'estudiants de grau i postgrau i d'antics alumnes, la qual cosa pot ajudar a l'estudiant a enfrontar-se al mercat professional.

La sessió d'avui divendres obri amb Patrick Martínez, professor del Departament de Traducció i Interpretació de la UA qui dóna la conferència "Didàctica de la traducció per a la propietat intel·lectual". Daniel Gallego, adscrit al mateix departament, imparteix la ponència "Cap a una taxonomia d'activitats per a la docència en traducció econòmica, comercial i financera". Continuarà amb "Visió crítica de la pràctica docent en traducció econòmica", Nathalia Delorgne i David De les Neus, alumnes de llicenciatura de Traducció i Interpretació de la UA. El programa finalitza amb els antics alumnes de llicenciatura de Traducció i Interpretació i màster de Traducció Institucional de la UA, Raimundo Rizo i Cristina Aroutinouva, que van a parlar de "Pràctica professional i discente: una visió de contrast".

Les pròximes sessions estan previstes per als dies 25 d'abril, 23 de maig i 15 de juny de 2012.

Organitza el Vicerectorat d'extensió Universitària de la UA. Col·laboren el Departament de Traducció i Interpretació, la Facultat Filosofia i Lletres i l'HISSE de la UA.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464