Saltar apartados

El sabor d'Algèria, taller de rebosteria àrab en la Seu d'Alacant

fruita seca

Alacant, 26 de març de 2012

 

S'inicia aquesta vesprada i continuarà el dimarts i el divendres

Nous, ametles, cacauets, sèsam, mel, canyella, aigua de flor del taronger i cacauets són alguns dels ingredients que protagonitzen a partir d'aquesta vesprada, en la Seu Ciutat d'Alacant de la Universitat, el primer taller de Pastisseria i Rebosteria àrab. Amb el títol del sabor d'Algèria, el taller ha sigut organitzat per l'Associació Cultural El-Djazairia de residents algerians a Alacant i la Seu universitària. Segons la responsable de la iniciativa, Rabea Djellal, "encara que tots portem a Espanya molts anys, recordem i estimem la nostra cultura i volem compartir-la". Rabea, que també és professora de folklore i dansa del ventre, serà l'encarregada d'impartir un taller de caràcter pràctic en el qual els afortunats participants podran degustar els dolços preparats. El curs s'inicia aquesta vesprada, a les 20'15 hores i continuarà demà dimarts, dia 26 per a acabar el divendres, dia 30 de març.

Per a poder participar és necessari formalitzar les inscripcions en la Seu Universitària.

Més informació

 

Calendari de sessions

Dilluns 26 març de 2012

BAKLAWA (dolç de pasta tall, ametles i nous).

TAMINA (dolç especial per a celebrar els naixements).

 

Dimarts 27 març de 2012

MSAMAN (saborós crepè àrab).

SIGAR (deliciós rollito farcit d'ametles).

 

Divendres 30 març de 2012

DJELJLANIYA (dolç de sèsam i cacauet).

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464