Saltar apartados

La UA és laª 4 Universitat espanyola i laª 1 de la Comunitat Valenciana en el medallero nacional

Cessar_disc

Alacant, 4 de novembre de 2011

Segons la memòria anual del Consell Superior d'Esports

El Consell Superior d'Esports, en la seua memòria anual, situa a la Universitat d'Alacant en el quart lloc nacional i primer de la Comunitat Valenciana del medallero esportiu. La dada s'ha fet públic durant les Jornades Nacionals de l'Esport Universitari celebrades recentment a Valladolid.

Amb un total de 31 medalles aconseguides, 13 d'elles d'or, la Universitat d'Alacant se situa després de la Universitat Complutense de Madrid, la Catòlica Sant Antonio de Múrcia i la Politècnica de Madrid, i just per davant de la Universitat de València.

Durant les mateixes Jornades la UA va presentar els resultats d'un projecte d'investigació dut a terme per la Facultat d'Educació i dirigit per José A. Pérez Turpín i Juan José Chinchilla Mira, sobre l'anàlisi i valoració de l'esportista participant en els Campionats d'Espanya Universitaris 2011.

L'anàlisi se centra a conèixer el perfil sociològic, identificar hàbits de salut, descobrir el perfil antropométrico, valorar el rendiment i analitzar els indicadors de risc cardiovascular dels esportistes participants en els Campionats d'Espanya Universitaris 2011, i al seu torn comparar-los amb una població de control. Els estudis es van centrar en els grups experimentals que formen els esportistes universitaris en els Campionats d'Espanya d'Escacs, Handbol masculí i femení i Atletisme i com a grup de control una mostra de la població universitària de la mateixa edat i titulació dels participants.

En les imatges: Un dels medallistes de la Universitat d'Alacant del curs passat i Imatge de família dels representants de les universitats espanyoles i el Consell Superior d'Esports que es van reunir a Valladolid

 

representants_univ

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464