Saltar apartados

Mario Picazo i Manuel Toharia intervenen en les Jornades de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UA

Alacant, 4 de novembre de 2011

La Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d'Alacant ha programat dos intensos dies, el dijous 10 i el divendres 11 de novembre de 2011, per a celebrar les Jornades de la Facultat "Som de lletres!"

Mario Picazo, conegut geògraf i director d'Atmosférica, Productos Meteorológicos, estarà en l'Aula Magna de Filosofia i Lletres, on impartirà la conferencia "Climas extremos de la tierra: Un reto para el ser humano", a partir de les 10.30 hores. La SER farà el programa "Hoy por hoy", edició Alacant, des de les 12.00 hores i fins a les 14.00 hores i en el mateix espai.

Manuel Toharia, divulgador científic i director científic del Museu dels Ciències Príncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, intervindrà en l'acte de graduació de la Facultat de Filosofia i Lletres, al qual assistirà el vicerector d'Ordenació Acadèmica i Professorat, Jesús Pradells Nadal. Serà en el Paranimf de la UA a les 18.00 hores del divendres 11 de novembre.

Les activitats culturals vénen de la mà de la inauguració de l'exposició fotogràfica “Som de Lletres”, que serà el dijous 10 a les 11.45 hores i en el vestíbul de la Facultat de Geografia i Història. A la vesprada, Filosofia i Lletres viurà en la sala Aifos, i per veu del seu alumnat, el II Recital poètic “Ginegra”, en memòria de Pedro Recio. Completa el dia l'obra de teatre "Contra el progrés", de la companyia Teatre Al Detall i inclosa en la XIX Mostra de Teatre d'Autors Contemporanis.

El divendres 11 de novembre girarà entorn del cicle de conferències "L'acció social enfocada a la dona", que organitza l'Observatori de la Dona de la Facultat de Filosofia i Lletres. L'activitat és un homenatge a Pilar Castillo, primera regidora de Benestar Social, la primera que obri cases de maltractament i presta ajuda a prostitutes. Hi intervenen Isabel Díaz, secretària acadèmica, i Inmaculada Fernández Arrillaga, vicedegana de Polítiques d'Igualtat de la Facultat, que presentarà l'Observatori de la Dona. María del Carmen Cortés Sempere, llicenciada en Humanitats i assistenta social en l'Ajuntament d'Alacant, amb la conferència "El maltrato. Una mirada desde las herramientas de prevención"; Isabel González Mesa, llicenciada en Ciències de la Informació, professora de la UMH i representant de "Dones i comunicació", que parlarà de “Palabras y actos: La función social del periodismo”; i la directora territorial de Justícia i Benestar Social de la Generalitat Valenciana, Lucía Cerón Hernández, que pronunciarà la conferència “Observatorio de publicidad no sexista en la Comunidad Valenciana”.

 

Programa Acte de Graduació LLETRES

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464