Saltar apartados

Comencen les "XI Jornades sobre dona, biologia i salut de la Universitat d'Alacant"

dona_biologiaysalud

Alacant, 23 de novembre de 2011

Avui dimecres comencen les "XI Jornades sobre Dona, Biologia i Salut" organitzades pel Departament de Biotecnologia de la Universitat d'Alacant.

Aquesta trobada té com a objectiu analitzar, des d'una perspectiva interdisciplinària i científica, els principals aspectes biomèdics, socials i culturals que afecten a la dona en la societat actual. Molts dels problemes que la dona ha tingut i segueix tenint, s'han basat en prejudicis i en falsos arguments científics que l'única cosa que han fet és emmascarar caduques conviccions ideològiques.

Les conferències estan obertes a tot l'alumnat del tercer cicle i de les carreres de Biologia, Història, Humanitats, Infermeria, Nutrició, Medicina, Ciències de l'Educació, i en general a qualsevol persona que estiga interessada en aprofundissin el coneixement dels problemes biomèdics, socials i antropològics relacionats amb la dona. Les jornades seran convalidables per 3 crèdits de lliure elecció i es desenvoluparan en els dies 23, 24 i 25 de novembre en el Paranimf de la Universitat d'Alacant.

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464