Saltar apartados

La investigació universitària valenciana celebra el 10º aniversari de RUVID

ruvid10aniv

Alacant, 24 de novembre de 2011

L'acte commemoratiu del desè aniversari de la creació de RUVID, la Xarxa d'Universitats Valencianes per al foment de la R+D+i, comptarà amb la presència dels 7 rectors de les universitats valencianes que formen part de la xarxa i altres representants del sistema valencià de R+D+i, entre ells diferents representants de l'administració autonòmica com el conseller d'Educació, Formació i Ocupació, José Ciscar Bolufer, i el director general d'Universitat, Estudis Superiors i Ciència, José Miguel Saval Pérez.

Per part de la Universitat d'Alacant acudiran el rector, Ignacio Jiménez Raneda, i el vicerector d'Investigació, Desenvolupament i Innovació, Manuel el Palomar.

La cita és el dijous 1 de desembre, a les 19 h, en el Paranimf de la Universitat Politècnica de València (Edifici Rectorat, Camí de Vera s/n, València).

Durant l'acte es realitzarà un repàs a la trajectòria de l'entitat en aquests deu anys i es reconeixerà la labor de diverses institucions que han contribuït al desenvolupament dels projectes impulsats per RUVID.

La Xarxa d'Universitats Valencianes per al foment de la Investigació, el Desenvolupament i la Innovació (RUVID) va nàixer al desembre de 2001 a través d'un conveni de col·laboració entre les cinc universitats públiques valencianes.

L'any 2003, RUVID va adquirir personalitat jurídica pròpia i es va constituir com a associació sense ànim de lucre. Actualment, està composta per la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d'Alacant, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Miguel Hernández d'Elx, la Universitat CEU Cardenal Herrera i la Universitat Catòlica de València "Sant Vicent Màrtir".

La finalitat de RUVID és fomentar la investigació científica, el desenvolupament tecnològic i la innovació en totes les àrees de coneixement. Així mateix, i amb l'objectiu d'enfortir el paper de les universitats associades com a agents del Sistema de Ciència i Tecnologia, RUVID promou línies de cooperació i es constitueix com a veu única davant les administracions públiques i altres agents del sistema.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464