Saltar apartados

La UA celebra el I Congrés Virtual de docència de la Farmacologia

Alacant, 25 de novembre de 2011

El congrés tindrà lloc del 28 de novembre al 2 de desembre

L'Àrea de Farmacologia de la Universitat d'Alacant inaugura, el pròxim 28 de novembre, el I Congrés Iberoamericà de Docència de la Farmacologia, íntegrament virtual i amb alguns elements singulars, segons asseguren els seus organitzadors (grup FARMAGITE: grup d'Innovació Tecnològica Educativa de l'Àrea de Farmacologia de la UA).

Juan Formigós, professor del Departament d'Òptica, Farmacologia i Anatomia i director del Congrés, afirma que “aquesta trobada virtual té com a objectius donar a conèixer i compartir experiències docents en l'ensenyament de la Farmacologia, fer de la UA un lloc de trobada permanent per a professorat de parla hispana d'aquesta àrea i contribuir a l'estratègia d'internacionalització de la UA”.

L'estructura del congrés el divideix en quatre sales de contingut científic i un espai social. En les sales virtuals s'exposaran els treballs presentats dividits en quatre àrees: “Noves estratègies per a la transmissió del coneixement”, “Innovació en els continguts pràctics de la farmacologia”, “Experiències cooperatives, internacionals, alternatives i d'interacció amb altres institucions fora de l'àmbit universitari” i “Informàtica i noves tecnologies per a l'ensenyament de la farmacologia”.

La trobada comptarà amb un espai social pensat per a facilitar la interrelació dels congressistes. Estarà presidit per un xat, comptarà amb un fòrum de discussió, una saleta d'intercanvi de problemes i un blog d'opinió i reflexió. Formigós afirma que “en els congressos presencials hi ha el passadís en què es coneix gent i es mantenen converses informals. Com que en els congressos virtuals no tenim un passadís físic, hem creat l'espai social”.

El Congrés té el reconeixement de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UA amb 32 hores de formació.

 

MÉS INFORMACIÓ

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464