Saltar apartados

La revista educativa Magisterio premia el professor de la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant Eliseo Andreu Cabrera

Eliseo_Andreu

Alacant, 9 de novembre de 2011

El professor de l'Àrea de Didàctica de l'Expressió Corporal de la Facultat d'Educació de la Universitat d'Alacant i director del CEIP Pedro Duque d'Alacant, Eliseo Andreu Cabrera, ha aconseguit el Premi Nacional Magisteri que atorga la prestigiosa revista educativa Magisterio als protagonistes de l'educació 2011. Aquest guardó s'ha concedit al doctor Andreu Cabrera per demostrar a la comunitat escolar com mitjançant la recerca del lideratge, el màrqueting educatiu i la gestió de la direcció, es pot capgirar un centre escolar i la consideració social d’aquest.

Des que l'any 2001 va entrar a formar part del CEIP Pedro Duque, el professor de la UA Eliseo Andreu ha realitzat un esforç continu i intens per a transformar el centre que, en l'actualitat, ha passat a tenir 620 alumnes tot i que fa deu anys en tenia 70 i ha vist com han augmentat les seues instal·lacions fins a 12.000 metres quadrats. Per complir amb l'objectiu de canviar la imatge del centre educatiu, en primer lloc, es va modificar el nom del CEIP pel de Pedro Duque. D'altra banda, i davant de la necessitat de disposar d’unes instal·lacions adequades, el col·legi va ser inclòs en el Pla Creaescola de l'any 2005, dotat amb sis milions d'euros de pressupost de Conselleria d'Educació. A més, des del centre s'han fet accions de màrqueting educatiu per a aconseguir presència social en els mitjans en forma de reivindicació positiva. Alguns exemples són activitats com ara senderisme ecològic a Tabarca o la creació al centre, juntament amb l’Escola Politècnica Superior de la UA, del Club d'Enginyeria.

Els premis seran lliurats en l'acte que tindrà lloc el pròxim 17 de novembre a les 19.30 hores en la Fundación Rafael del Pino de Madrid.

 

Enllace PREMIS MAGISTERI

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464