Saltar apartados

Estudiants de la Universitat d'Alacant realitzaran pràctiques formatives en el Port d'Alacant

Gràcies a la signatura d'un conveni entre ambdues institucions

Conveni_UA_Port_Alacant

Alacant, 13 de novembre de 2012

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar i el president del Port d'Alacant, José Joaquín Ripoll, han signat aquest matí un conveni de cooperació educativa per a la realització de pràctiques acadèmiques externes a través de la Fundació Port d'Alacant de la Comunitat Valenciana.

En l'acte de la signatura, celebrat en el despatx rectoral, han estat presentes la directora de la Fundació, Mª Carmen Jiménez, així com la vicerectora d'Estudiants, Nuria Vaig granar i la secretària general, Aránzazu Calçada.

Palomar ha destacat la importància de les pràctiques externes per al currículum tant acadèmic com a professional dels estudiants, al que Jiménez ha apuntat que fer-ho en una institució com pot ser el Port d'Alacant, "pot resultar un privilegi, per l'avantatge que suposa el que comptem amb professionals joves però amb una excel·lent preparació capaces de tutelar-los". A més, per les característiques de la Fundació, el conveni permetrà fer extensibles les pràctiques a les indústries públiques i privades relacionades amb el mateix. Per la seua banda, Ripoll ha comentat la seua aposta per la modernització tecnològica del Port, principalment en matèria de comerç i administració electrònica, alguna cosa en "el que sens dubte, els estudiants universitaris poden col·laborar d'una forma decisiva".

La Fundació Port Alacant va nàixer en 1997 per a la promoció i desenvolupament econòmic, social i cultural del Port d'Alacant i del seu entorn, principalment amb l'elaboració i desenvolupament d'accions de promoció, estudi i potenciació de la competitivitat del Port d'Alacant en si i de les indústries relacionades amb el mateix. A més, recolza les relacions entre entitats i parts implicades en l'activitat portuària, fomentant la projecció econòmica i social del Port d'Alacant, a través dels avantatges de la col·laboració amb la cadena de valor portuària.

Conveni_UA_Port_Alacant2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464