Saltar apartados

La Universitat d'Alacant intercanviarà estudiants amb Corea del Sud

Les universitats d'Alacant i Sungkyunkwan enviaran i rebran estudiants a partir del pròxim semestre, gràcies a la signatura d'un acord bilateral

Intercanvie_estudiants_Coreja_de el_sud

Alacant, 16 de novembre de 2012

La Universitat d'Alacant ha signat un acord bilateral d'intercanvi d'estudiants amb la Universitat de Sungkyunkwan, considerada com una de les universitats més prestigioses de Corea del Sud. A partir del pròxim semestre, ambdues institucions podran enviar i rebre estudiants d'intercanvi. Amb aquest conveni, la Universitat d'Alacant suma Corea del Sud com a destinació de mobilitat no europea a les destacades institucions que ja té com a socis estratègics a Xina i Japó.

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis Taverner, i el director del Secretariat de Mobilitat, José Ramón Belda, van acudir recentment a Dublín per a participar en la 24ª conferència anual de l'EAIE, (European Association for International Education). Durant dos dies d'atapeïda agenda van efectuar reunions amb alts representants d'acreditades universitats, entre ells, el Vicerector de Relacions Internacionals de la Universitat de Sungkyunkwan. La Universitat de Sungkyunkwan, és la universitat més antiga d'Àsia i està catalogada entre les 300 millors universitats del món per l'Estafes Higher Education World University Rànquings. La seua Escola de Negocis ocupa el número 66 del rànquing global del Financial Estafes.

En les últimes dècades el continent asiàtic s'ha afermat com a motor de creixement econòmic i açò ha reconfigurado un nou ordre internacional.

Més informació

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464