Saltar apartados

La UA col·laborarà amb el Consorci Espacial Valencià

Rafa_Munoz_signa_agència_espacial_valenciana

Alacant, 30 de novembre de 2012

La Universitat d'Alacant i el Consorci Espacial Valencià han signat un protocol general de col·laboració en el marc del Laboratori Europeu d'Alta Potència en Radiofreqüència. L'acte va tenir lloc el passat dia 28 de novembre, en el marc de les Jornades sobre Tecnologies i Aplicacions de les Comunicacions Espacials, celebrades en la Ciutat Politècnica de la Innovació de València. Per part de la Universitat d'Alacant l'encarregat de signar l'acord va ser el vicerector de Campus i sostenibilitat de la UA, Rafael Muñoz Guillena i per part del Consorci, la seua presidenta, la Consellera d'Educació, Formació i Ocupació, María José Catalá.

La signatura de l'acord és fruit del suport prestat per la UA perquè l'Agència Espacial Europea situara a València el Laboratori Europeu d'Alta Potència en Radiofreqüències, que depèn tant de l'organisme europeu com del consorci valencià. Amb aquest protocol s'estableix un marc d'actuació per a la cooperació entre tots dos organismes en activitats relacionades amb el Laboratori Conjunt, entre elles la formació de personal, el desenvolupament tecnològic i la recerca científica, a més de l'intercanvi de professionals experts. Segons Muñoz, "aquesta signatura destaca l'alt valor de la tecnologia".

L'acte va comptar amb la presència del president dela Generalitat, Alberto Fabra i l'alcaldessa de València, Rita Barberá, entre altres autoritats polítiques i acadèmiques.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464