Saltar apartados

Hi ha eixida d'aquesta crisi?, protagonista de la primera trobada del cicle Seu Oberta

Aquest dimecres 7 de novembre, a les 20.00 hores, en la Seu Ciutat Alacant


Jose_Vicente_Gonzalez

 

Alacant, 5 de novembre de 2012

La Universitat d'Alacant i El País engeguen, conjuntament, un nou espai de trobada, reflexió i debat destinat a analitzar els temes d'actualitat social, política, econòmica i cultural, amb vocació plural i oberta. El cicle, que es diu Seu Oberta, s'inaugura aquest dimecres 7 de novembre en la Seu d'Alacant.

L'encarregat d'estrenar aquest espai de debat serà José Vicente González, president de la Confederació d'Organització Empresarials de la Comunitat Valenciana (CIERVAL), plantejant la pregunta  Hi ha eixida d'aquesta crisi?. La conferència serà a les 20.00 hores en la Sala Altamira de la Seu de la Universitat d'Alacant. En l'acte també intervindran el rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el delegat d'El País a la Comunitat Valenciana, Josep Torrent.

Després de la conferència s'obrirà un torn de debat amb el públic assistent. L'assistència és lliure fins a completar l'aforament del local.

 

José Vicente González Pérez

Perit industrial de formació i Master en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de València. José Vicente González és president director general de GH ELECTROTERMIA i GH GROUP, empresa fundada en 1961 i dedicada a la fabricació d'equips d'escalfament per inducció. També presideix els Consells d'Administració de les empreses del Grup GH a Alemanya, França, Brasil, Mèxic, Índia, EEUU i Xina.

En la seua trajectòria professional cal destacar la presidència de l'Institut Tecnològic AIDO (1989–2001) i de l'Institut Tecnològic AIMME (2001–2003). En 2003 va accedir a la presidència de la Federació Metal·lúrgica Valenciana (FEMEVAL) on va romandre fins a la seua elecció a l'abril de 2005 com a president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), càrrec que va ocupar fins a desembre de 2011.

Va ser triat president de la Confederació d'Organitzacions Empresarials de la Comunitat Valenciana (CIERVAL) al juliol de 2011.

González és vicepresident de la CEOE i membre del seu Comitè Executiu i Junta Directiva. Ha presidit la Comissió de RSE de la CEOE i actualment ocupa la presidència de la Comissió de la Unió Europea de l'organització nacional. Pertany al Consell d'Administració de l'Autoritat Portuària de València i al Consell d'Administració de l'IVEX. És vicepresident 2º de Fira València i membre dels patronats de la Fundació Universitat–Empresa i de la Fundació Comunitat Valenciana–Regió Europea. A més, és membre del Comitè Estratègic de Política Territorial de la Comunitat Valenciana, dependent de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi ambient.

José Vicente González és director acadèmic de la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València "Qui pot ser empresari?", en el seu 13ª Edició, des de gener de 2012.

 

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464