Saltar apartados

La Regidoria de Cultura i la Universitat d'Alacant presenten el segon cicle de cinema en VÓS en el MACA

Presentacion_cinema

Alacant, 6 d'octubre de 2011

A l'acte, que ha tingut lloc a les 12,30 hores en el saló d'actes del museu han acudit el regidor de Cultura, Miguel Valor, el director del Secretariat de Cultura de la Universitat d'Alacant, Carles Cortés i Conservadora del Museu, Rosa Castells.

Les 10 pel·lícules ( quatre en els mesos d'octubre i novembre i 2 al desembre) es projectaran tots els dijous des d'avui i fins al 22 de desembre a partir de les 20,00 hores, i aniran precedides d'una explicació per un professor de la Universitat o un crític.

Durant la presentació, Miguel Valor ha destacat la importància de la col·laboració entre la Universitat d'Alacant i la regidoria de Cultura en el seu interès per acostar el MACA a tot tipus de públics.

La directora del museu, Rosa Castells i el director del Secretariat de Cultura de la Universitat, Carles Cortés, han destacat l'èxit de públic de la primera edició on la mitjana d'assistents va estar entre les 50 i 70 persones confiant que en aquesta segona edició la mitjana augmente.

El Cinema en VÓS va ser la primera activitat que es va dur a terme en el Museu, abans fins i tot de la seua inauguració oficial al març de 2011, per la qual cosa suposa un projecte especialment significatiu per al MACA..

Per a més informació es pot contactar amb el departament de Comunicació del MACA en el mail maca.comunicacion@alicante-ayto.es.

 

DOSSIER CICLE DE CINE

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464