Saltar apartados

La Seu de la UA reprèn el seu tradicional cicle de Flamenc, que enguany serà audiovisual

Alacant, 7 d'octubre de 2011

Els cantaores Treball Piñana i Raquel Álvarez, els guitarristes Luigi De Simone i Roberto Sabater i el biògraf d'Enrique Morente, Balbino Guitérrez, van a ser al costat de Pablo Martínez Samper els responsables de les conferències del ja tradicional cicle de flamenc que acull la Seu Ciutat d'Alacant de la UA, que enguany, com a novetat, serà de caràcter audiovisual. Josefina Samper i Pablo Martínez, vídua i fill respectivament del malmès artífex de la iniciativa, José Antonio Martínez Bernicola, han pres el testimoni d'un cicle que enguany portarà per títol Món i formes del flamenc: la memòria que ens uneix. Cinc conferències flamenques per al professor Bernicola.

Amb l'objectiu d'aproximar el coneixement del gènere, el seu origen, història, formes, desenvolupament i continguts dels quals es nodreix i representa, a través de les variants del cante i les lletres, el ball i la guitarra, les sessions es desenvoluparan entre l'11 d'octubre i el 15 de novembre a partir de les 20 hores.

El cicle compta amb la col·laboració del Centre de Formació Contínua del Professorat (CEFIRE), així com la Fundació RuralcajaAlicante, Grup CRM, que un any més ha mostrat la seua sensibilitat cap a un gènere que gràcies a aquest cicle cobra cada vegada més adeptes en la ciutat.

Calendari de sessions:

Dimarts 11 octubre de 2011

EL FLAMENC PATRIMONI DE LA HUMANITAT. Pablo Martínez Samper, llicenciat en filosofia i gestor de la productora CABOFARO.

Dimarts 18 octubre de 2011

TEORIA I PRÀCTICA DEL FLAMENC I. Treball Piñana, cantaor i professor, i Luigi De Simone, guitarra.

Dimarts 25 octubre de 2011

TEORIA I PRÀCTICA DEL FLAMENC II. Treball Piñana, cantaor i professor, i Luigi De Simone, guitarra.

Dimarts 8 novembre de 2011

EL FANDANGO I ELS SEUS DERIVATS. Raquel Álvarez, cantaora i professora, i Roberto Sabater, professor de guitarra.

Dimarts 15 novembre de 2011

A ENRIQUE MORENTE UN "GENI ENTRANYABLE". Balbino Gutiérrez, col·laborador i cofundador de diverses revistes nacionals sobre el flamenc i biògraf d'Enrique Morente.

MÉS INFORMACIÓ


Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464