Saltar apartados

Majors i mitjans de comunicació, a debat en la inauguració del curs de la UPUA

Alacant, 4 d'octubre de 2011

Serà el divendres, dia 7 d'octubre en la Seu d'Alacant

La Universitat Permanent de la Universitat d'Alacant celebra divendres que ve, dia 7 d'octubre, l'acte inaugural del curs acadèmic, que enguany analitzarà el paper dels majors i els mitjans de comunicació en la societat del segle XXI. El programa d'activitats, que es duran a terme en la Sala Altamira de la Seu Ciutat d'Alacant, s'iniciarà a les 18 hores amb una taula redona en la qual es donaran cita diferents investigadors i col·laboradors de l'Observatori de Majors i Mitjans de la Universitat d'Alacant, OMMS.

Entre uns altres, es va a comptar amb la participació de diversos periodistes que exerceixen tasques docents de la UPUA i col·laboren amb l'Observatori, com Pere Miquel Campos, que parlarà de "els majors, ¿protagonitzem o patim les notícies?", Jordi Navas, Director del Club Informació o Víctor Pérez, Community Management- Responsable de comunitat i xarxes socials d'Información.es, que parlaran del "Projecte Digital MAC: Majors Connectats". En la taula estaran també Fernando Embid i Mariló Berenguer, de l'OMMS i Mª Luisa Mataiz, presidenta de l'Associació d'Alumnes i Exalumnos de la UPUA, que presentaran el resultat de les anàlisis dutes a terme en l'Observatori, així com diferents investigacions i propostes d'acció per a eradicar la imatge estereotipada i el tractament arquetípico i erroni que reben els majors en la societat del SXXI.

A l'acte assistiran la vicerectora d'Extensió Universitària, Josefina Bueno, la directora de la UPUA, Concha Bru i la directora de la Seu d'Alacant, Catalina Iliescu. L'entrada és lliure i limitada a la capacitat de la sala.

Més informació

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464