Saltar apartados

Manuel Campo Vidal obri demà la programació de tardor de la Seu d'Alacant de la UA

Manuel_Camp_Vidal

Alacant, 4 d'octubre de 2011

Els actes inaugurals es completen amb una exposició dedicada al X aniversari

La Seu de la capital de la Universitat d'Alacant inicia la programació de tardor demà dimecres 5 d'octubre amb la conferència inaugural que oferirà Manuel Campo Vidal. Llicenciat en Ciències de la Informació i Ciències Socials, Campo Vidal, que també és enginyer tècnic i doctor en Sociologia, parlarà de la comunicació, una assignatura pendent a Espanya. L'acte tindrà lloc a les 20 hores en la Sala Rafael Altamira. L'entrada és lliure limitada a la capacitat de la sala.

Com a preàmbul als actes inaugurals, la Seu exhibeix des d'ahir una mostra fotogràfica dedicada al seu desè aniversari titulada PHOTOSEDE 10. La mostra, comisariada per María Marco i Javier Serrano, és el resultat del concurs llançat per l'Associació Fotogràfica Escritores de Luces, en la qual es poden veure un total de 25 imatges sobre diferents aspectes de la seu.

La nova programació

La seu Ciutat d'Alacant presenta aquest curs, com a novetat, un programa desgranat en dos quadrimestres. Es pot consultar la resta de la programació prevista fins a gener en la pàgina web:

 

PROGRAMACIÓ PREVISTA

 

 

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464