Saltar apartados

Arranca la primera edició del Màster en Comunicació i Indústries Creatives de la UA amb la participació del prestigiós comunicòleg Joan Costa

Joan_Costa

 

Alacant, 14 d'octubre de 2011

El Departament de Comunicació i Psicologia Social de la Universitat d'Alacant posa en marxa la primera edició del Màster Oficial Universitari en Comunicació i Indústries Creatives “COMINCREA”, dirigit pels professors Raúl Rodríguez, Victoria Tur i Fernando Olivares.

El pròxim dimarts 18 d'octubre a les 12:00 hores en la sala multimèdia de l'Aulari II, Joan Costa, comunicòleg, sociòleg i dissenyador reconegut mundialment, acudirà a la Universitat d'Alacant amb motiu de l'inici del màster per a impartir la conferència “E/l management estratégico integral en el poscapitalismo”/. Aquest esdeveniment està cofinançat per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, el Departament de Comunicació i Psicologia Social i el Vicerectorat d'Extensió Universitària.

JOAN COSTA

Joan Costa és espanyol, nascut a Badalona en 1926. De formació autodidacta, és comunicòleg, sociòleg, dissenyador, investigador i metodòleg. És un dels fundadors europeus de la ciència de la comunicació visual. Consultor corporatiu, assessor d'empreses en diferents països. Professor universitari i autor de més de 30 llibres. Doctor honoris causa per la Universitat Jaume I de Castelló i per la Universitat Siglo 21, Córdoba, Argentina.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464