Saltar apartados

El IUIT projecta una ciutat de l'oci sostenible i competitiva en el XV Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm

Imatge_fòrum

Alacant, 19 d'octubre de 2011

Les experiències desenvolupades per les grans metròpolis de l'oci, les ociurbes, és l'objectiu de la XV edició del Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm que comença el dijous 20 d'octubre a Benidorm amb un cartell en el qual destaquen els ponents d'índole internacional. A través de la visió de professionals que gestionen directament aquestes experiències o que les planifiquen des de les seues respectives àrees de coneixement "Ociurbe sostenible. De la teoria a la pràctica" tracta d'incorporar una visió prospectiva de la relació ciutat turística i sostenibilitat, tant des del vessant de l'oferta com des de la perspectiva de la demanda.

La novetat de la cita que organitza l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques (IUIT) de la Universitat d'Alacant enguany és una visita tècnica a Benidorm que permetrà passar revista a projectes clau que concerneixen a la ciutat turística i en els quals la sostenibilitat té un paper bàsic.

El Fòrum rep ponents procedents de Dinamarca, Amsterdam o Londres. A més, participarà Gwen I. Migita, responsable de Sostenibilitat del grup Caesar's Entertainment de la ciutat de Las Vegas, qui va a parlar sobre l'estratègia de sostenibilitat de Caesars, que constitueix en l'actualitat un referent capdavanter per al sector.

A més, la trobada arreplega la presentació de propostes delº 4 Concurs d'Idees Pedro Zaragoza que, en aquesta ocasió, ha augmentat en nombre i qualitat de les propostes.

Organitza l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques (IUIT) de la UA, la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport de la G.V. i l'Ajuntament de Benidorm. Inaugura la vicerectora de Relacions Internacionals i Cooperació de la UA, Begoña San Miguel, l'alcalde de l'Ajuntament de Benidorm, Agustín Navarro, i el secretari autonòmic de Turisme i Projectes estratègics, Luís Lobón Martín. El Fòrum se celebra els dies 20 i 21 d'octubre en el Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464