Saltar apartados

El MUA exposa la primera sèrie fotogràfica en color de Rafael Navarro

rafael_navarrés

Alacant, 18 d'octubre de 2011

Considerat com un dels màxims exponents des dels anys 70

Rafael Navarro és un dels grans noms de la fotografia a Espanya des dels anys 70. Les seues obres s'exhibeixen en els museus més importants del món, des del Reina Sofia a Espanya fins al Jeu de Paume a París. Ara, una selecció de les seues imatges podrà veure's en la sala 365 del Museu de la Universitat d'Alacant sota el títol d'A destemps. La inauguració tindrà lloc dijous que ve, dia 20 d'octubre, a les 19'30 hores.

En aquesta sèrie, Rafael Navarro introdueix, per primera vegada en la seua obra, l'ús de la imatge en color, lliurant-li a l'espectador un tret més en la percepció i negant-li la participació sentimental que suposa el blanc i negre, on el públic completa l'escena en la seua imaginació acolorint la imatge. A destemps retalla fragments exactes, immortalitza amb un control absolut de la tècnica determinats moments de llum. Amb aquesta exposició, l'obra de Rafael Navarro ha fet un pas més en la seua concepció de la fotografia aconseguint arribar una altra vegada a la genialitat i a l'art en el seu estat més pur.

La mostra podrà veure's fins al mes de desembre. L'entrada és lliure i està limitada a l'aforament de la sala.

destiempo destiempo2

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464